Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie met behulp van VoIP maakt het zakelijk bellen eenvoudiger en biedt u en uw bedrijf alle vrijheid op het gebied van telefoneren. VoIP zakelijk maakt het niet alleen eenvoudiger voor u en uw bedrijf, maar ook voordeliger dan de traditionele koperen vaste telefoonlijn.

VoIP zakelijk ook voor uw bedrijf

Of u nu een bedrijf met 5 of 500 werknemers heeft, er is altijd een geschikte vorm om VoIP bellen zakelijk mogelijk te maken voor uw bedrijf. Heeft u meerdere kantoren in Nederland of zelfs in het buitenland? Geen probleem. Of u nu in China zit of thuis op de bank; u belt altijd tegen hetzelfde voordelige tarief en zakelijk bellen tussen vestigingen onderling is met VoIP gratis.

Zakelijke telefonie kan met VoIP gemakkelijk op- en afschalen wanneer dit gewenst of nodig blijkt. Mocht uw bedrijf verhuizen, neemt u uw zakelijke telefonie gemakkelijk mee naar de nieuwe locatie. Zo is uw telefoonnetwerk altijd voorbereid op de groei van uw bedrijf.

Zakelijke telefonie met een moeiteloos telefoonnetwerk

Met VoIP zakelijk hoeft u geen extra kabels aan te leggen in uw kantoor. VoIP zakelijk bellen gebeurd namelijk over dezelfde kabels die u al heeft liggen voor het internet. Het enige dat u nodig heeft om zakelijk te bellen met een VoIP connectie zijn telefoons die VoIP bellen ondersteunen.

U hoeft ook niet langer een fysieke telefooncentrale aan te leggen binnen uw kantoor, uw VoIP host zorgt namelijk voor de telefooncentrale en het beheer daarvan. Zo blijft uw telefooncentrale altijd up-to-date en heeft u geen onverwachte telefoonkosten.

Waarom zakelijke telefonie met VoIP?

Er zijn tal van redenen voor andere bedrijven geweest om over te stappen op zakelijke telefonie met behulp van VoIP. De voornaamste reden bleek betrouwbaarheid te zijn, gevolgd door de mogelijkheid om te groeien als bedrijf en de lagere (maandelijkse) kosten. Meer functionaliteit en betere gesprekskwaliteit van VoIP worden ook geprezen. Bovenal is het gemakkelijk in gebruik en biedt eLive u alle support die u nodig kan hebben bij uw zakelijke telefonie.

Zakelijke telefonie via eLive

Bent u geïnteresseerd in zakelijke telefonie door middel van VoIP? Via onze website kunt u gemakkelijk een offerte samenstellen. Hiermee krijgt u een indicatie van de mogelijkheden. Wilt u uitgebreidere informatie rondom zakelijke telefonie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive