Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie met behulp van VoIP maakt het zakelijk bellen eenvoudiger en biedt jouw bedrijf alle vrijheid op het gebied van telefoneren. VoIP zakelijk maakt het niet alleen eenvoudiger, maar ook voordeliger dan de traditionele koperen vaste telefoonlijn.

VoIP zakelijk ook voor jouw bedrijf

Of je nu een bedrijf met 5 of 500 werknemers hebt, er is altijd een geschikte vorm om VoIP bellen zakelijk mogelijk te maken. Heb je meerdere kantoren in Nederland of zelfs in het buitenland? Geen probleem. In China, of thuis op de bank; je belt altijd tegen hetzelfde voordelige tarief. Bovendien is zakelijk bellen tussen vestigingen onderling met VoIP geheel gratis.

Zakelijke telefonie kun je met VoIP gemakkelijk op- en afschalen wanneer dit gewenst of nodig blijkt. Mocht je bedrijf verhuizen, dan neem je zakelijke telefonie gemakkelijk mee naar de nieuwe locatie. Zo is jouw telefoonnetwerk altijd voorbereid op groei.

Zakelijke telefonie met een moeiteloos telefoonnetwerk

Met VoIP zakelijk hoef je geen extra kabels aan te leggen in kantoor. VoIP zakelijk bellen gebeurt namelijk over dezelfde kabels die je al hebt liggen voor het internet. Het enige wat je nodig hebt om zakelijk te bellen met een VoIP connectie zijn telefoons die VoIP bellen ondersteunen.

Je hoeft ook niet langer een fysieke telefooncentrale aan te leggen binnen kantoor, jouw VoIP host zorgt namelijk voor de telefooncentrale en het beheer daarvan. Zo blijft jouw telefooncentrale altijd up-to-date en heb je geen onverwachte telefoonkosten.

Waarom zakelijke telefonie met VoIP?

Er zijn tal van redenen voor andere bedrijven geweest om over te stappen op zakelijke telefonie met behulp van VoIP. De voornaamste reden is de betrouwbaarheid, gevolgd door de mogelijkheid om te groeien als bedrijf en de lagere (maandelijkse) kosten. Meer functionaliteit en betere gesprekskwaliteit van VoIP worden ook geprezen. Bovenal is het gemakkelijk in gebruik en biedt eLive alle support die je nodig hebt bij jouw zakelijke telefonie.

Zakelijke telefonie via eLive

Ben je geïnteresseerd in zakelijke telefonie door middel van VoIP? Via onze website kun je gemakkelijk een offerte samenstellen. Hiermee krijgt je een indicatie van de mogelijkheden. Wil je uitgebreidere informatie rondom zakelijke telefonie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive