Zakelijke telefonie

Wil je graag binnen jouw bedrijf alle vrijheid hebben op het gebied van telefoneren? Kies dan voor zakelijke telefonie met behulp van VoIP! VoIP zakelijk is niet alleen eenvoudiger, maar ook voordeliger dan de traditionele koperen vaste telefoonlijn.

Zakelijk VoIP voor jouw bedrijf

Zakelijke telefonie is voor alle bedrijven mogelijk, ongeacht de grootte van het bedrijf. Ook wanneer je meerdere kantoren in Nederland of in het buitenland bezit, is het mogelijk gebruik te maken van VoIP zakelijk tegen hetzelfde voordelige tarief. Maak je gebruik van zakelijke telefonie, dan is het zelfs mogelijk om gratis zakelijk te bellen tussen alle vestigingen. Bovendien betaal je nooit teveel voor VoIP zakelijk, aangezien het mogelijk is om zakelijke telefonie op- of af te schalen. Ga je met jouw bedrijf verhuizen naar een andere locatie? Dan kan zakelijk VoIP eenvoudig worden meegenomen naar de nieuwe locatie. Zo is jouw telefoonnetwerk altijd en overal voorbereid op groei!

VoIP zakelijk met een moeiteloos telefoonnetwerk

Wanneer je ervoor kiest om over te stappen naar VoIP zakelijk, hoef je hiervoor niet extra te bekabelen. Bij zakelijke telefonie wordt namelijk gebruik gemaakt van dezelfde kabels als die je gebruikt voor het internet. Wat je wel nodig hebt om zakelijk te kunnen bellen met een VoIP connectie, zijn telefoons die VoIP bellen ondersteunen.

Doordat jouw VoIP host zorgt voor de telefooncentrale en het beheer ervan, hoef je niet zelf een fysieke telefooncentrale aan te leggen. Op deze manier blijft jouw telefooncentrale altijd up-to-date en heb je ook geen onverwachte telefoonkosten.

Waarom zakelijke telefonie met VoIP?

Er zijn tal van redenen voor andere bedrijven geweest om over te stappen op zakelijke telefonie met behulp van VoIP. De voornaamste reden is de betrouwbaarheid, gevolgd door de mogelijkheid om te groeien als bedrijf en de lagere (maandelijkse) kosten. Meer functionaliteit en betere gesprekskwaliteit van zakelijk VoIP worden ook geprezen. Bovenal is het gemakkelijk in gebruik en biedt eLive alle support die je nodig hebt!

Zakelijke telefonie via eLive

Ben je geïnteresseerd in zakelijke telefonie door middel van VoIP? Via onze website kun je gemakkelijk een offerte samenstellen. Hiermee krijgt je een indicatie van de mogelijkheden. Wil je uitgebreidere informatie rondom zakelijke telefonie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive