Direct een offerte

De Werkplek Online is het ultieme werken in de cloud. Al uw applicaties beschikbaar vanuit één centrale omgeving zonder investeringen in een serveromgeving.

Stel je product direct online samen of neem contact op met onze specialisten voor een zorgeloze overstap.

Aantal gebruikers
Met hoeveel medewerkers wil je op de Werkplek Online inloggen?
-
+
Maandelijks
0.00
Office versie
Selecteer hier de Office versie. Microsoft office standaard bestaat uit Outlook, Excel, Word en Powerpoint. Office Professional voegt hier Access aan toe. OpenOffice is een vergelijkbaar pakket - maar dan gratis. Je krijgt altijd Microsoft Outlook.
0.00
Extra Office software
We bieden de mogelijkheid om extra Office software voor de gebruikers te installeren.
0.00
Duo authentication (2-factor authentication)
Door middel van 2 factor authentication is het mogelijk om er zeker van te zijn dat de gebruiker die inlogt ook die gebruiker is. Dit is een beproefde methodiek die onder meer bij telebankieren veelvuldig wordt toegepast.
0.00
Exchange versie
Selecteer hier de Exchange versie. De door Microsoft Office 365 aangeboden Exchange accounts worden door ons standaard geleverd. Mocht het een probleem zijn dat je email in de cloud staat dan kun je ervoor kiezen de kleinere mailbox te nemen in ons eigen datacentrum.
Meer opslagruimte
Per gebruiker krijg je 5 Gb aan persoonlijke en 10Gb aan gezamenlijke opslagruimte. Heb je meer gezamenlijke ruimte nodig? Selecteer hier de extra hoeveelheid ruimte je nodig hebt.
Totale gezamelijke opslagruimte
0Gb
0.00
Totaal prijs per maand exclusief BTW
0,00
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
Emailadres
Telefoonnummer
Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive