Werkplek Online

Overal kunnen werken als op kantoor. Niet langer gebonden zijn aan één werkplek of apparaat. Je vertrouwde Werkplek Online met al jouw documenten, email en applicaties te openen vanaf de Cloud.

Safety first

Al je gegevens staan opgeslagen in een zeer goed beveiligd datacentrum, gevestigd in Nederland. De gegeven zijn alleen toegankelijk voor jou – volgens een van tevoren bedachte rechtenstructuur die bij jouw bedrijf past. Raakt iemand een laptop kwijt – geen probleem – alle data staat in het datacentrum en niets op de lokale laptop.

Altijd en overal benaderbaar

Met alleen een internetverbinding kun je vanaf waar ook ter wereld bij al jouw bedrijfsgegevens.

Geen hoge éénmalige investering

Lage instapkosten voor een professionele IT omgeving.

Microsoft 365 integratie

Maak je gebruik van Microsoft 365. Dan kunnen wij de Werkplek Online naadloos laten aansluiten met O365 Exchange en O365 Sharepoint.

Veilig samenwerken

Bestanden delen met je collega’s of complete afdelingen? Geen enkel probleem – dit kan op een veilige en transparante manier.

virtuele-werkplek-werken-in-de-cloud

Mail, agenda en contactpersonen

Via Outlook kun je elkaar toestemming geven om agenda-gegevens te delen of een collega in jouw mailbox te laten kijken. Handig op vakantie – samenwerking op en top.

Security matters

De omgeving is veilig opgezet. Optioneel is het mogelijk om met behulp van een extra beveiligingstoken in te loggen. Dit wordt ook wel 2-Factor Authenticatie genoemd.

Uw eigen software

Installeer jou eigen applicatiesoftware. Exact Globe, Minox, Afas – noem maar op. In samenwerking met de leverancier kunnen we de omgeving zo inrichten dat alles mogelijk is.

Werkplek Online - zo gemakkelijk was het nog nooit

Werkplek Online is het resultaat van jarenlange ervaring die Javelin heeft in het MKB. Ieder bedrijf is anders – maar de basis van de ICT voorziening is gelijk. Op deze basis kunt je met Werkplek Online eenvoudig verder bouwen. Wij kunnen je letterlijk binnen een dag voorzien van een complete ICT omgeving.

Maak een afspraak voor een demonstratie in onze SoonRoom óf vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Support op jouw werkplek

Ben je klant bij eLive? Maak dan gebruik van onze servicedesk. Direct telefonische hulp bij het gebruik van de Werkplek Online. Je krijgt een van onze vakkundige medewerkers aan de lijn. Heb je gebruikers-vragen over bijvoorbeeld Outlook of Word – geen probleem – zij helpen je verder!

Contact Servicedesk
Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive