Office 365

 

De software van Microsoft voor werkplekken in de cloud. Alle vertrouwde Microsoft Office programma’s en meer op één locatie om snel te kunnen schakelen en overal waar je wilt te kunnen werken. Doordat de Office programma’s worden aangeboden in een online omgeving, heb je altijd de meest recente versie.

Met een wereld die steeds mobieler wordt is het niet vanzelfsprekend dat je een Windows pc bij heeft. Office 365 is er voor iedereen en beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android. Office 365 voor bedrijven is er in zeven verschillende pakketten. Bij alle pakketten krijg je de online versies van Office. Daarmee is dus Word, Excel en Powerpoint overal waar je internetverbinding hebt, te gebruiken.

Office 365 kopen?

eLive verzorgt de installatie, zodat je snel onbezorgd verder kan met de werkzaamheden. Wij helpen met het bekijken van de voor- en nadelen van Office 365 voor jouw bedrijf, om vervolgens te helpen de juiste keuze in de Office 365 pakketten maken.

Het is mogelijk om de Office 365 omgeving te koppelen aan een Active Directory omgeving en eLive helpt bij deze koppeling. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat documenten lokaal worden opgeslagen door de server in te richten met Windows Server Essentials.

Exchange Online

Bij Office 365 krijg je ook Microsofts e-mail en agenda software. Deze software biedt één omgeving waarin al jouw e-mails, contactpersonen, taken en agenda-items kan beheren én delen met iedereen in het bedrijf. Op die manier kunnen collega’s bijvoorbeeld elkaars agenda inzien en vergaderingen plannen – super handig als iemand niet op kantoor is.

eLive helpt bij het migreren van jouw huidige e-mail naar Exchange Online. Zo mis je niets en kan je onverstoord verder werken waar je gebleven was.

Office 365 partner

eLive is Office 365 Silver Partner. Je kunt als eindgebruiker van Office 365 dus volledige support van eLive verwachten. Ook wanneer je problemen in het gebruik hebt, technische ondersteuning wilt of problemen ondervindt bij de support van Microsoft. Dagelijks kunnen wij je helpen gebruikers te beheren in de Office 365 omgeving.

Indien gewenst is het bij eLive tevens mogelijk om jouw medewerkers van praktijkles in het gebruik van Office 365 te voorzien. Zodat er nog efficienter gewerkt kan worden! Heb je vragen over Office 365 of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive