Office 365

De software van Microsoft voor werkplekken in de cloud. Alle vertrouwde Microsoft Office programma’s en meer op één locatie om snel te kunnen schakelen en overal waar u wilt te kunnen werken. Doordat de Office programma’s u worden aangeboden in een online omgeving, heeft u altijd de meest recente versie.

Met een wereld die steeds mobieler wordt is het niet vanzelfsprekend dat u een Windows pc bij u heeft. Office 365 is er voor iedereen en beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android.

Office 365 voor bedrijven is er in zeven verschillende pakketten. Bij alle pakketten krijg je de online versies van Office. Daarmee is dus Word, Excel en Powerpoint overal waar u internetverbinding heeft, te gebruiken.

Office 365 kopen

eLive verzorgd voor u de installatie, zodat u snel onbezorgd verder kan met uw werkzaamheden. Wij helpen u met het bekijken van de voor- en nadelen van Office 365 voor uw bedrijf, om vervolgens de juiste keuze in de Office 365 pakketten te helpen maken.

Het is mogelijk om de Office 365 omgeving te koppelen aan een Active Directory omgeving en eLive helpt u bij deze koppeling. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat documenten lokaal worden opgeslagen door uw server in te richten met Windows Server Essentials.

Exchange Online

Bij Office 365 krijgt u ook Microsofts e-mail en agenda software. Deze software biedt u één omgeving waarin u al uw e-mails, contactpersonen, taken en agenda-items kan beheren en delen met iedereen in uw bedrijf. Op die manier kunnen collega’s bijvoorbeeld elkaars agenda inzien en vergaderingen plannen.

eLive helpt u bij het migreren van uw huidige e-mail naar Exchange Online. Zo mist u niets en kan u onverstoord verder werken waar u gebleven was.

Office 365 partner

eLive is Office 365 Silver Partner. U kunt als eindgebruiker van Office 365 dus volledige support van eLive verwachten. Ook wanneer u problemen in het gebruik heeft, technische ondersteuning wilt of problemen ondervindt bij de support van Microsoft. Dagelijks kunnen wij u helpen gebruikers te beheren in de Office 365 omgeving.

Indien gewenst is het bij eLive tevens mogelijk om uw medewerkers van praktijkles in het gebruik van Office 365 te voorzien. Heeft u vragen over Office 365 of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive