Microsoft 365

 

Dé software van Microsoft voor werkplekken in de cloud. Alle vertrouwde Microsoft programma’s en meer op één locatie om snel te kunnen schakelen en overal waar je wilt te kunnen werken. Doordat de programma’s worden aangeboden in een online omgeving, heb je altijd de meest recente versie.

Met een wereld die steeds mobieler wordt, is het niet vanzelfsprekend dat je een Windows pc hebt. Microsoft 365 (voorheen Office 365) is er voor iedereen en beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android. Microsoft 365 is er in zeven verschillende pakketten. Bij alle pakketten krijg je de online versies van de programma’s. Daarmee is dus Word, Excel en Powerpoint overal waar je internetverbinding hebt, te gebruiken.

Microsoft 365 kopen?

Wil je graag Microsoft 365 kopen? Onze experts kijken graag gezamenlijk met jou naar de voor- en nadelen van Microsoft 365 voor jouw organisatie, waarna een juiste keuze gemaakt kan worden uit de Microsoft 365 pakketten. eLive verzorgt vervolgens de installatie, zodat je snel weer onbezorgd verder kan met de werkzaamheden.

Kies je ervoor om Microsoft 365 (voorheen Office 365) te kopen, dan is het ook mogelijk om de Microsoft 365 omgeving aan een Active Directory omgeving te koppelen. Doordat wij de server in kunnen richten met Windows Server Essentials, kunnen alle documenten lokaal worden opgeslagen.

Exchange Online

Wanneer je kiest voor Microsoft 365, krijg je ook de beschikking over Microsoft e-mail en agenda software. Met deze software kun je in één omgeving al jouw e-mails, taken, agenda-items en contactpersonen beheren én delen met iedereen binnen het bedrijf. Zo kunnen collega’s bijvoorbeeld elkaars agenda inzien en vergaderingen inplannen.

eLive helpt graag bij het migreren van jouw huidige e-mail naar Exchange Online. Zo weet je zeker dat je niks mist en dat je onverstoord verder kan werken waar je gebleven was.

Microsoft 365 partner

eLive is Microsoft 365 Silver Partner. Wil je Microsoft 365 kopen, dan kun je als eindgebruiker dus volledige support van eLive verwachten. Ook wanneer je problemen in het gebruik hebt, technische ondersteuning wilt of problemen ondervindt bij de support van Microsoft, staat eLive graag voor je klaar. Dagelijks kunnen wij je helpen gebruikers te beheren in de Microsoft 365 omgeving!

Indien gewenst, is het bij eLive tevens mogelijk om jouw medewerkers van praktijkles in het gebruik van Microsoft 365 te voorzien, zodat er nog efficiënter gewerkt kan worden! Heb je vragen over Microsoft 365 of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive