Internetverbindingen

 

Een betrouwbare internetverbinding is als water uit de kraan. eLive levert deze verbindingen vrijwel overal in Nederland. Door middel van een simpele postcode check vinden we meteen de beste oplossing uit ons ruime aanbod van 33 netwerkleveranciers. Zo leveren we onder andere verbindingen van KPN, Tele 2 en Eurofiber.

Jouw verbinding in vertrouwde handen

Tegenwoordig zijn de meeste bedrijven afhankelijk van het internet. Zonder deze verbinding ligt de gehele bedrijfsvoering stil. Daarom is het belangrijk dat de verbinding in goede handen is, wij denken graag mee over alle moglijkheden. Afhankelijk van de uitkomsten van deze postcodecheck kan gekozen worden uit een DSL- , Glasvezel- of Straalverbinding.

Verbindingen | eLive

DSL

Met DSL wordt de telefoonlijn, oftewel koper, gebruikt om te internetten. Het DSL-portfolio van eLive bestaat uit een compleet assortiment van verbindingen via KPN en Tele2. De volgende varianten zijn mogelijk: VDSL, SDSL en ADSL.

Verbindingen | eLive

Glasvezel

Super snel internet wat via lichtstralen door heldere glasvezels wordt gestuurd. Hiermee kunnen bijzonder hoge snelheden gerealiseerd worden over lange afstanden. Kies één van onze glasvezelverbindingen via KPN, Tele2, Eurofiber of Unet.

Verbindingen | eLive

Straalverbinding

Het kan voorkomen dat er geen vaste internetverbinding mogelijk op de locatie van uw organisatie. Of wanneer een tijdelijke verbinding gecreëerd moet worden. Een straalverbinding kan dan uitkomst bieden door middel van een punt-punt verbinding of satellite.

Haal alles uit uw internetverbinding

Haal het maximale uit uw internet verbinding. Onze specialisten vertellen graag over alle mogelijkheden en houden daarbij rekening met de capaciteit van uw verbinding. Neemt u ook onze Cloud Telefonie af, dan bieden wij kwaliteitsgaranties op het spraakverkeer.

Wat zijn de gevolgen als de internet verbinding eruit ligt?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, denk bijvoorbeeld aan een kabelbreuk. Als dit gebeurt komt uw organisatie stil te liggen. Gevolgen kunnen enorm zijn daarom biedt eLive de mogelijkheid om een secundaire verbinding in te richten, zie het als een noodplan. eLive doet dit op basis van 4G technologie die automatisch wordt ingezet als uw hoofdverbinding door een storing tijdelijk niet werkt.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive