Direct een offerte

Bellen met VoIP is makkelijk, betrouwbaar en schaalbaar met een onovertroffen gesprekskwaliteit.
Stel je product direct online samen of neem contact op met onze specialisten voor een zorgeloze overstap.

Aantal gebruikers
Hoeveel medewerkers wil je laten bellen? Dit is meestal gelijk aan het aantal toestellen die je hebt.
-
+
Maandelijks
0.00
Eenmalig
0.00
Extra opties
Het is met de Xelion Voip software niet mogelijk om analoge fax-apparatuur aan te sluiten. Hierom bieden wij - voor bedrijven die nog faxen - de mail2fax en fax2mail dienst.
Je kunt de belkosten afkopen voor gesprekken naar Nederlandse niet servicenummers. Hiervoor betaal je een maandelijks bedrag per aansluiting. Dit is mogelijk vanaf 5 gebruikers.
0.00
0.00
Telefoonnummers
Hieronder geef je aan hoeveel telefoonnummers je heb - of wilt hebben. We kunnen bestaande nummers naar Xelion migreren en/of nieuwe nummers aanvragen. We leveren standaard regionale nummers en 088-nummers. Ook buitenlandse nummers zijn op aanvraag mogelijk. Een blok nummers bestaat uit opvolgende telefoonnummers - deze zijn veel goedkoper dan een gelijk aantal enkele nummers.
0.00
0.00
Inrichting
Het is mogelijk om de telefooncentrale zelf in te richten. In veel gevallen is dit te technisch voor onze klanten en laten ze ons de initiële inrichting verzorgen. Een standaard inrichting bestaat uit een belplan waarbij alle telefoons overgaan als de externe nummers worden gebeld.
0.00
0.00
Abonnementsprijs per maand exclusief BTW
0,00
Eenmalige setupkosten exclusief BTW
0,00
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
Emailadres
Telefoonnumer
Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive