Printoplossingen

 

Met de printoplossing van eLive nemen we de zorgen over je printpark volledig uit handen, daarbij zorgen wij ervoor dat de printomgeving naadloos aansluit op de behoeften binnen jouw organisatie. Printers, scanners, plotters of multifunctionals worden zo onderdeel van het IT-netwerk.

Jouw printpark in vertrouwde handen

Maak kennis met de pinttechnologie van de toekomst, onder gebracht bij jouw ICT leverancier, eLive. Wij hebben alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat iedereen binnen de organisatie zorgenloos kan printen en scannen. Wij hebben namelijk de handen in een geslagen met L&N document solution, een samenwerking tussen printing- en netwerkspecialisten. Zo kunnen wij jou helpen bij het opzetten van de beste printoplossing en het beheer hiervan.

Verbindingen | eLive

Printers

Bij eLive is het kun je printers, scanners, plotters en multifunctionals aanschaffen. Dit is mogelijk in twee smaken: kopen of leasen. Zo bepaal je zelf hoe groot de investering is.

Verbindingen | eLive

Service

Goede service staat bij ons centraal. Daarom werken wij met onze eigen technische dienst. Zo kunnen wij snel en adequaat reageren op mogelijke storingen. Wij zijn niet afhankelijk van dealertechnici en kunnen je op deze wijze altijd 100% service verlenen.

Verbindingen | eLive

Specifieke print wensen?

De markt van printen verandert snel, wij gaan hier graag in mee. Heb je bepaalde veiligheidsvoorschriften, of wil je scannen naar specifieke bedrijfsapplicaties? Er is steeds meer mogelijk!

Wanneer de MFP staat, wordt de rest door ons geregeld!

Met ons unieke geautomatiseerde servicemanagementsysteem monitoren wij het printerpark op afstand en bevoorraden wij proactief de tonervoorraad. Bij eventuele storingen zijn wij uiterlijk de volgende werkdag ter plaatse. Zo blijven jouw machines in topconditie en verhogen wij de kwaliteit en continuïteit van uw bedrijfsprocessen, zodat je ongestoord kunt blijven printen en scannen.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive