Print wensen

 

Naast het leveren van printers, scanners, plotters en MFP’s houden wij ons ook bezig met geautomatiseerd beheer van jouw documenten en het optimaliseren van de documentenstroom.

Door het digitaliseren moet al jouw papierwerk snel en efficient op de computer komen te staan. Met onze machines is het mogelijk om eenvoudig alle documenten scannen, digitaliseren, bewerken, kenmerken en op de juiste plaats en in het juiste formaat archiveren. Het ondersteunt de bedrijfsvoering en maakt de informatievorzieining eenvoudiger en productiever.

Scannen naar bedrijfsapplicaties

Naast het digitaliseren, verwerken, opslaan en distribueren van documenten is het met onze software ook mogelijk jouw documenten rechtstreeks te plaatsen op host of webservers, online webservices en in verschillende bedrijfsapplicaties zoals: AFAS Profit, MS- SharePoint, van Brug Software, Trivium Fortuna, UNIT 4 Cura, UNIT 4 DocumentManager, CClaw, FlexService, M-files, NetDocuments, Nextassyst, Nextmatters, en Reat Youforce.

AVG proof?

Om te voorkomen dat gevoelige documenten in handen van onbevoegden komen is het mogelijk bepaalde printopdrachten na authenticatie van de gebruiker af te laten drukken. Zo hoef je ter bescherming van gevoelige informatie niet meer persoonlijke printers in het printerpark aan te houden om aan privacy voorschriften te voldoen. In geval van gebrek aan toner of papier biedt ons printtool ook de mogelijkheid het afdrukken door te sluizen naar een andere printer.

Benieuwd of wij ook jouw specifieke print wensen in vervulling kunnen laten gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive