over-elive-eindhoven

Over eLive

eLive is een merknaam van Javelin ICT Eindhoven. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij je compleet ontzorgen op het gebied van ICT vanuit de slimste regio van Nederland. eLive heeft als doel kwalitatief de beste betaalbare diensten te leveren binnen een transparant prijsmodel. Bij ons kun je dan ook je eigen producten samenstellen en meteen zien wat de kosten zijn. Ben je eenmaal klant, dan kun je vertrouwen op een uitstekende service. Zo werken we met plezier samen in de cloud.

Jasper van Minos
Directeur

Hoe kom je bij ons?

Per trein

De Technische Universiteit Eindhoven is uitstekend bereikbaar met de trein. Alle universiteitsgebouwen liggen vlakbij het NS station Eindhoven. Je gaat de perrontrap af, daarna rechtsaf naar de uitgang aan de noordzijde (busstation). Je ziet de universiteitsgebouwen schuin rechts liggen op enkele minuten loopafstand. Het Twinning Center ligt aan het einde van het TU/e-terrein (loopafstand ongeveer 15 minuten). Volg de aanwijzingen naar De Lismortel waar ons ICT bedrijf is gelegen.

Per auto

Maak je gebruik van een navigatiesysteem? Geef dan als bestemming De Lismortel 31 in. De ingang van het Twinning Center is aan deze straat gevestigd.

A2 vanaf Den Bosch: Neem vanaf de A2/N2 bij knooppunt Ekkersweijer de A58 richting Centrum/ Woensel/ Son en Breugel, voeg in op de A50, neem hierna afslag 6 – Ekkersrijt en sorteer meteen rechts voor om afslag 7 richting Woensel/ Helmond/ Centrum. Voeg in op de J.F. Kennedylaan. Bij de kruising met de Ring ga je linksaf, richting Helmond. Bij verkeerslichten (voor het Texaco benzinestation) zie je het Twinning Center al liggen aan je rechterhand. Je rijdt het TU/e terrein op en gaat onder de slagboom door. Bij de T-splitsing aan het einde ga je rechtsaf en op de volgende T-splitsing ga je weer rechtsaf. Er staan dan borden voor de parkeerplaatsen P8 en P9. Je kunt daar parkeren voor de deur van het Catalyst gebouw (onze hoofdingang) waar je jezelf kunt melden bij de receptie.

A2 vanaf Maastricht of A67 vanaf Venlo of Antwerpen: Neem bij knooppunt Leenderheide de afslag richting Veldhoven/ Eindhoven Centrum afrit 32a, 33 A76/ Waalre. Op de rotonde neem je de afrit naar de Leenderweg. Ga na 2,5 km rechtsaf (bij de kruising met de Ring), de richting Nijmegen/Den Bosch (Piuslaan). Blijf die richting volgen (over kanaal, onder spoor). Neem bij de volgende rotonde de tweede afslag (Insulindelaan) en ga bij de verkeerslichten linksaf (bij het Texaco tankstation). Je rijdt hier het TU terrein op (je ziet het Twinning Center liggen aan je rechterhand). Je rijdt het TU/e terrein op en gaat onder de slagboom door. Bij de T-splitsing aan het einde ga je rechtsaf en op de volgende T-splitsing ga je weer rechtsaf. Er staan dan borden voor de parkeerplaatsen P8 en P9. Je kunt daar parkeren voor de deur van het Catalyst gebouw (onze hoofdingang) waar je jezelf kunt melden bij de receptie.

A58 vanaf Tilburg: Neem bij knooppunt Batadorp de afslag A2 ‘s Hertogenbosch/ Nijmegen/ Helmond. Volg na ca. 2 km op het knooppunt Ekkersweijer de A50 richting Nijmegen/ Helmond. Neem na 2,5 km de afslag 6 richting Ekkersrijt en sorteer meteen rechtsvoor om afslag 7 te nemen richting Woensel/ Helmond/ Centrum. Voeg in op de J.F. Kennedylaan. Bij de kruising met de Ring ga je linksaf, richting Helmond. Bij de verkeerslichten (voor het Texaco benzinestation, je ziet het Twinning Center al liggen aan je rechterhand) rechtsaf. Je rijdt het TU/e terrein op en gaat onder de slagboom door. Bij de T-splitsing aan het einde ga je rechtsaf en op de volgende T-splitsing ga je weer rechtsaf. Er staan dan borden voor de parkeerplaatsen P8 en P9. Je kunt daar parkeren voor de deur van het Catalyst gebouw (onze hoofdingang) waar je jezelf kunt melden bij de receptie.

A50 vanaf Nijmegen: Sorteer op de A50 voor richting de A58/A2 Tilburg/’s-Hertogenbosch. Houd vervolgens links aan richting Helmond/ Centrum/ Woensel. De weg maakt een flauwe bocht en gaat over in de J.F. Kennedylaan. Bij de kruising met de Ring ga je linksaf, richting Helmond. Bij verkeerslichten (voor het Texaco benzinestation, je ziet het Twinning Center al liggen aan je rechterhand) rechtsaf. Je rijdt het TU/e terrein op en gaat onder de slagboom door. Bij de T-splitsing aan het einde ga je rechtsaf en op de volgende T-splitsing ga je weer rechtsaf. Er staan dan borden voor de parkeerplaatsen P8 en P9. Je kunt daar parkeren voor de deur van het Catalyst gebouw (onze hoofdingang) waar je jezelf kunt melden bij de receptie.

A270 vanaf Helmond: Ga bij het tweede verkeerslicht in Eindhoven (rotonde) rechtsaf, richting Ring/Universiteit/Den Bosch/Tilburg. Bij de verkeerslichten linksaf (links zie je het Texaco benzinestation, je ziet het Twinning Center al liggen aan je rechterhand). Je rijdt het TU/e terrein op en gaat onder de slagboom door. Bij de T-splitsing aan het einde ga je rechtsaf en op de volgende T-splitsing ga je weer rechtsaf. Er staan dan borden voor de parkeerplaatsen P8 en P9. Je kunt daar parkeren voor de deur van het Catalyst gebouw (onze hoofdingang) waar je jezelf kunt melden bij de receptie.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive