Online werkplek

Overal waar u maar bent uw eigen werkplek bij u hebben. Op PC, laptop, tablet of zelfs smartphone kunt u werken in een virtuele werkplek. Dit wordt ook wel ‘werken in de cloud’ genoemd. In een cloud, omdat het internet net als een wolk niet tastbaar is. In werkelijkheid kun je op afstand, door middel van het internet een server aanspreken waarop jouw werkomgeving draait en opgeslagen wordt.

Online werkplekken bij uw bedrijf?

Door gebruik te maken van online werkplekken kan uw bedrijf met gemak groeien in IT-capaciteit. U heeft immers geen fysieke opslagcapaciteit nodig voor uw nieuwe werknemers. Maandelijks kunt u het aantal gebruikers, de software licenties en benodigde servercapaciteit aangeven en wordt dit verwerkt in uw contract. U betaald op die manier nooit meer dan u daadwerkelijk gebruikt.

Voordelen van online werkplekken

  • Zo lang u internet hebt op uw computer, heeft u uw online werkplek bij de hand. Mocht uw computer het plots niet meer doen, kunt u altijd doorwerken op een andere computer.
  • U verliest nooit uw bestanden wanneer uw computer het begeeft, want uw gegevens worden veilig opgeslagen op een cloudserver.
  • U hoeft niet langer servers of harde schijven fysiek aanwezig te hebben in uw bedrijfspand. Dit scheelt niet alleen aan ruimte, maar ook in de kosten.

Online werkplekken via eLive

eLive biedt u software om te kunnen werken in de cloud. Zo bieden wij Office 365 voor al uw documenten en Hosted Exchange om uw mail uitstekend te verwerken.

Daarnaast kunt u in onze eigen demo ruimte zelf ervaren hoe een online werkplek het bedrijfsleven gemakkelijk maakt! In onze SoonRoom kunt u de moderne kantoortechnieken uitproberen en het kantoor van de toekomst beleven. U kunt hier zelf aangeven wanneer u de beleving van een online werkplek in de demo ruimte wilt plannen! Ook kunt u via onze website direct een vrijblijvende offerte samenstellen. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via ons contactformulier.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive