Online werkplek

Overal waar je maar bent je eigen werkplek hebben. Op een PC, laptop, tablet of zelfs smartphone werken in een online werkplek. Dit wordt ook wel ‘werken in de cloud’ genoemd. In een cloud, omdat het internet net als een wolk niet tastbaar is. In werkelijkheid kun je op afstand, door middel van het internet een server aanspreken waarop jouw werkomgeving draait en opgeslagen wordt.

Online werkplekken bij uw bedrijf?

Door gebruik te maken van online werkplekken kan een bedrijf met gemak groeien in IT-capaciteit. Je hebt immers geen fysieke opslagcapaciteit nodig voor nieuwe werknemers. Maandelijks kun je het aantal gebruikers, de software licenties en benodigde servercapaciteit aangeven en wordt dit verwerkt in uw contract. Je betaalt op die manier nooit meer dan er daadwerkelijk gebruikt wordt.

Voordelen van een online werkplek

  • Zolang je internet tot je beschikking hebt, heb je jouw online werkplek bij de hand. Mocht je computer (of ander mobiel apparaat) het plots niet meer doen, kun je altijd doorwerken op een andere computer.
  • Je verliest nooit meer bestanden wanneer de computer het begeeft, want je gegevens worden veilig opgeslagen op een cloudserver.
  • Je hoeft niet langer servers of harde schijven fysiek aanwezig te hebben in het bedrijfspand. Dit scheelt niet alleen aan ruimte, maar ook kosten.

Online werkplek via eLive

eLive biedt software om te kunnen werken in de cloud op een online werkplek. Zo bieden wij Office 365 voor al jouw documenten en Hosted Exchange om de mail uitstekend te verwerken.

Daarnaast kun je in onze eigen demo ruimte zelf ervaren hoe een online werkplek het bedrijfsleven gemakkelijk maakt! In onze SoonRoom kun je de moderne kantoortechnieken uitproberen en het kantoor van de toekomst beleven.  Je kunt hier zelf aangeven wanneer je de beleving van een online werkplek in de demo ruimte wilt plannen! Ook kun je via onze website direct een vrijblijvende offerte samenstellen. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via ons contactformulier.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive