(Multifunctionele) Printer

 

eLive biedt je vakmanschap op het gebied van printers, scanners, plotters en multifunctionals. We werken voornamelijk met machines van Kyocera, zij bieden een uitgebreid assortiment zwart-wit en kleurenmultifunctionals aan die de workflow en efficiency verhogen van bedrijven van iedere grootte.

Niet iedereen denkt meteen aan de IT leverancier bij het aanschaffen van een printpark, maar completer kan je het netwerkbeheer niet uitbesteden. Wanneer je ervoor kiest om het printpark bij ons af te nemen hebben wij zicht op meerdere facetten van het netwerk. Onze specialisten kijken verder dan slechts de machines, een printstoring hoeft niet altijd aan de machine te liggen. Onze netwerkspecialisten hebben dit soort fouten sneller opgespoord en opgelost! Overzicht en vakmanschap!

Multifunctionele printer kopen of leasen

Om voor iedereen een passende oplossing te kunnen bieden hebben wij ervoor gekozen om de machines in twee vormen aan te bieden. Bij ons is het namelijk mogelijk om de machine naar keuze in een keer af te betalen zodat je in een keer de investering af bent. Maar het is ook mogelijk om de investeringskosten te spreiden voor een langere looptijd. Bij een leasecontract betaalt u maandelijks een klein bedrag gedurende de looptijd van het contract (36 – 60 maanden).

Wat je moet weten bij het aanschaffen van een nieuwe machine

De prestaties die bepalen welke machine geschikt is voor jouw wordt bepaald op basis van het geschatte afdrukvolume voor afdrukken in kleur en/of mono. Mocht het zo zijn dat je dit nog niet kan inschatten omdat je bijvoorbeeld een nieuw bedrijf start. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Extra kosten beperken?

Wij bieden graag een totaal kostenplaatje aan, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 100% transparant, met heldere afspraken zonder kleine lettertjes. Vandaar dat wij je graag wijzen op de extra kosten die volgen na de investering aan de machine waar je ook rekening mee moet houden. Namelijk de verbruikskosten, denk daarbij aan papier, nietjes, toner, developer en onderhoud. Om deze kosten te beperken bieden wij ook servicecontracten aan.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive