Hosted Exchange

Een private cloud oplossing voor uw e-mails en agenda, gehost in een datacenter van eLive met volledige directe support. Voor al uw e-mails, het beheer van uw contactpersonen, afspraken in uw agenda en taken. Met Hosted Exchange 2013 kunt u gemakkelijk uw agenda, e-mails, taken en andere outlook items delen met anderen. Met Exchange gehost op uw eigen servers kunt u gebruik maken van webmail voor uw bedrijf en heeft u toegang tot uw eigen Exchange Control Panel.

Naast losstaande serversoftware om te installeren op uw eigen servers, biedt Microsoft Exchange Hosted Service aan bij Office 365.

Hosted Exchange bij eLive

eLive verzorgd voor u de installatie op uw servers, waarna u al uw e-mails, taken, contactpersonen en agenda zelf in beheer kunt houden. Onze helpdesk zit klaar voor al uw problemen met Hosted Exchange 2013. De helpdesk helpt u graag op weg met snelle en laagdrempelige uitleg, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

U betaald met Hosted Exchange 2013 bij eLive enkel voor wat u gebruikt en met een uptime van 99.9% kunt u ongestoord doorwerken.

Ervaar Hosted Exchange bij eLive in Eindhoven

eLive wilt u graag laten ervaren hoe Hosted Exchange het bedrijfsleven gemakkelijker maakt. In onze demo ruimte kunt u de moderne kantoortechnieken uitproberen en het kantoor van de toekomst beleven. U kunt zelf aangeven wanneer u uw beleving in de demo ruimte wilt plannen, door een datum en tijd te plannen hier op de website. Voor meer informatie over Hostes Exchange zijn wij ook te bereiken via de chat op de website, of stuur een bericht via ons contactformulier.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive