Hosted Exchange

Met Hosted Exchange hebben meerdere gebruikers op verschillende locaties toegang tot e-mail, het beheer van contactpersonen, taken en de agenda. Deze private cloud oplossing wordt gehost in een datacenter van eLive, waarbij directe volledige support mogelijk is. Daarnaast is het ook mogelijk om de agenda, taken, e-mails en andere outlook items met anderen te delen. Met Exchange gehost op de eigen servers, kun je ook gebruik maken van webmail voor jouw bedrijf én heb je toegang toe een eigen Exchange Control Panel.

Naast losstaande serversoftware om te installeren op jouw eigen servers, biedt Microsoft Exchange Hosted Service aan bij Microsoft 365.

Hosted Exchange bij eLive

eLive verzorgt de installatie op jouw servers, waarna je al jouw e-mails, taken, contactpersonen en agenda zelf in beheer kunt houden. Onze helpdesk zit klaar voor alle gebruikersproblemen met Hosted Exchange 2013. De helpdesk helpt je graag op weg met snelle en laagdrempelige uitleg, om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Je betaalt met Hosted Exchange 2013 bij eLive enkel voor wat je gebruikt en met een uptime van 99.9% kunt je ongestoord doorwerken.

Ervaar Hosted Exchange bij eLive in Eindhoven

eLive wil je graag laten ervaren hoe Hosted Exchange het bedrijfsleven gemakkelijker maakt. In onze demo ruimte kun je de moderne kantoortechnieken uitproberen en het kantoor van de toekomst beleven. Je kunt zelf aangeven wanneer je de beleving in de demo ruimte wilt plannen, door een datum en tijd te plannen hier op de website. Voor meer informatie over Hostes Exchange zijn wij ook te bereiken via de chat op de website, of stuur een bericht via ons contactformulier.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive