Het nieuwe werken

Iedere dag van 9 tot 5 alleen aan hetzelfde bureau werken? Dat is niet meer van deze tijd. Tegenwoordig wordt verwacht dat het kantoorleven een stuk flexibeler is. Geen vaste werkplekken meer, maar flexwerkplekken. Ook onderweg moeten werknemers volledig inzetbaar zijn. Dit is ‘het nieuwe werken’. eLive biedt jouw bedrijf alle diensten, hardware en software die je nodig hebt om flexibel werken mogelijk te maken.

Het nieuwe werken in de cloud

Waar we voor de jaren 80 nog gebonden waren aan bureaus, is dat sinds de komst van laptops niet meer het geval. Toch was er weinig verandering te zien in de jaren die daarop volgden. Pas rond 2000 werd de eerste stap naar werken in de cloud mogelijk gemaakt dankzij SaaS (Software as a Service). Vandaag de dag is werken in de cloud uitgegroeid tot een schaalbare en flexibele dienst voor alle organisaties.

Bedrijven kunnen kiezen uit een private Cloud in een eigen ruimte, een public Cloud bij een provider of de hybrid Cloud, waar public Cloud en private Cloud samenkomen.

Software in de Cloud

eLive helpt bedrijven bij het implementeren van het nieuwe werken en bij het beheer en gebruik van online werkplekken. Om te kunnen flexwerken in de cloud, zijn er Clouddiensten waar bedrijven gebruik van kunnen maken. Diensten zoals Hosted Exchange voor het beheren en delen van e-mails, taken en agenda’s, Microsoft 365 met alle vertrouwde Office-apps, maar ook VoIP telefonie om overal en altijd bereikbaar te kunnen zijn op de vaste telefoonnummers.

Ervaar het nieuwe werken

eLive wil graag laten ervaren hoe het nieuwe werken het bedrijfsleven gemakkelijk maakt. In onze demo ruimte kun je de moderne kantoortechnieken uitproberen en het kantoor van de toekomst beleven. Je kunt zelf aangeven wanneer je de beleving in de demo ruimte wilt ervaren, door een datum en tijd te plannen hier op de website. Voor meer informatie kun je ook direct contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 088 – 550 5600.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive