Doorschakelservice

Onderweg, overal en altijd mobiel bereikbaar kunnen zijn op een vast telefoonnummer? Met VoIP is dit heel goed mogelijk. Snel en eenvoudig in te stellen in het dashboard van uw online telefooncentrale.

Toepasbaarheid doorschakelfunctie

U kunt de doorschakelfunctie voor meerdere situaties gebruiken. U kan de functie direct in werking laten treden wanneer u gebeld wordt. Handig wanneer u weet dat u niet bij de vaste telefoon in de buurt gaat zijn. Ook kan de functie direct toegepast worden wanneer de lijn bezet is of als het toestel dat gebeld wordt uitstaat.

Een andere mogelijkheid en toepassing van de doorschakelfunctie is de verbinding doorschakelen met enige vertraging, waardoor het originele toestel wel wordt bereikt, maar na enige seconden een doorschakeling plaatsvindt naar een ander toestel.

Doorschakelservice via de online telefooncentrale

Doordat u het doorschakelen in kan stellen via uw online telefooncentrale, kunt u ook uw belstatistieken van ieder apart nummer eenvoudig en compleet terugvinden. Deze statistieken worden live geüpdatet en zijn overal waar u internet hebt in te kijken door u.

In de telefooncentrale wijzigt u eenvoudig de bestemming van telefoonverkeer aan uw vaste nummer(s). U kunt ieder mobiel nummer, ongeacht mobiele provider, koppelen aan uw vaste nummers. Het telefoonnummer dat getoond wordt bij de nummerherkenning, hoeft niet het nummer van het toestel te zijn, maar kan ook het vaste nummer zijn waarvan of waarnaar origineel gebeld wordt. Dit kunt u zelf instellen in uw telefooncentrale.

U kunt een vast nummer doorschakelen naar mobiel, maar daarnaast is het ook mogelijk om één vast nummer te koppelen aan meerdere toestellen. Zo kan er sneller iemand gevonden worden die de telefoon kan opnemen.

Doorschakelservice via eLive

Bent u benieuwd hoe de online telefooncentrale precies werkt? Vraag dan vrijblijvend een demonstratie aan. In onze SoonRoom in Eindhoven kunnen wij u laten zien hoe alles in zijn werk gaat, zodat u het zelf kunt ervaren! Wenst u eerst meer informatie of heeft u nog vragen omtrent de doorschakelservice? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulierop onze website.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive