085-nummer aanvragen

Bij eLive kun je een 085-bedrijfsnummer aanvragen voor jouw onderneming. Een 085-nummer is niet gebonden aan een regio, daarom maken steeds meer bedrijven die landelijk actief zijn gebruik van een 085-nummer. Daarnaast wordt het ook veel gebruikt voor bellen via internet (VoIP). 085-nummers mogen tevens worden gebruikt door particulieren.

Kosten 085-nummer

Bij ieder Xelion abonnement betaal je eenmalig aansluitkosten. Voor de aanvraag van een 088- of 085-nummer is dit €39,50. Daarnaast bedragen de kosten voor één 085-bedrijfsnummer €2,50 per maand. Per 10-blok betaal je maandelijks €9,50.

Offerte aanvragen

Om te berekenen wat een abonnement met bedrijfsnummer bij eLive u zou kosten, kun je op onze website zelf een vrijblijvende offerte samenstellen, geheel naar jouw wensen. Om het samengestelde pakket te realiseren helpen wij je graag verder buiten de website om. Je bent dus niet verbonden aan uw offerte op de website, maar hiermee krijg je wel inzicht in de mogelijkheden van VoIP. Wil je direct een 085-nummer aanvragen maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Cisco | eLiveHP | eLiveMicrosoft | eLiveXelion | eLive